Thuisbatterij

Sla je zonne-energie op en word meer zelfvoorzienend.

Een thuisbatterij, de perfecte partner voor je zonnepanelen

Slimme Energie

Bewaar de opgewekte stroom die je niet direct nodig hebt in een thuisbatterij van Solar Plus en gebruik deze wanneer jij dat wilt. 

Meer onafhankelijkheid

Met een thuisbatterij ben je meer zelfvoorzienend. Je bent dus niet louter afhankelijk van het openbare elektriciteitsnet en je energieleverancier. 

Bespaar nog meer

Bespaar nog meer op je energierekening met een thuisbatterij en laat je niet beïnvloeden door stijgende elektriciteitsprijzen. 

Kies een thuisbatterij op maat

Heb je nog geen zonnepanelen?

Kies dan voor een thuisbatterij van hetzelfde merk als de omvormer die jouw zonnepanelen zal aansturen. Wij bieden een flexibel, hybride batterijsysteem met een opslag van 5 tot 30 kWh (schaalbaar). De batterij wordt opgeladen met de gelijkstroom die rechtstreeks van de zonnepanelen komt, waardoor de efficiëntie wordt gemaximaliseerd. 

Heb je al zonnepanelen?

We bieden een thuisbatterij aan die onafhankelijk werkt van je omvormer voor zonne-energie. Ze integreert een omvormer van 3 kW en een batterij van 5 tot 20 kWh. Deze batterij is ideaal als een retrofit-oplossing voor jouw zonnepaneelsysteem. Onze alles-in-één thuisbatterij is een krachtige oplossing die energieopslag maximaliseert in één systeem. 

Batterijen

Hoe werkt een thuisbatterij?  

Maak je huishouden nóg zelfvoorzienender

Zonnepanelen wekken elektriciteit op wanneer de zon schijnt. Een deel van deze stroom gebruik je in je huis, maar de stroom die je niet gebruikt, wordt naar het elektriciteitsnet gestuurd. Als je een thuisbatterij installeert, kan deze reserve-energie in je batterij worden opgeslagen. Die kan je dan gebruiken na zonsondergang. Met onze optionele beveiliging tegen stroomonderbreking kan je jouw zonnepanelen en accu ook gebruiken om je belangrijkste apparaten van stroom te voorzien tijdens zo’n onderbreking.

Kies voor meer onafhankelijkheid 

Vergelijk hoe zelfvoorzienend je kan zijn met ons gamma aan thuisbatterijen. Geschatte zelfvoorzienendheid voor een systeem van 12 panelen (395 Wp) met een jaarlijkse productie van 4.266 kWh:

%

Zonnepanelen zonder een batterij

%

Zonnepanelen met een batterij van 5 kWh Klein

%

Zonnepanelen met een batterij van 10 kWh Gemiddeld

%

Zonnepanelen met een batterij van 15 kWh Groot

Een thuisbatterij installeren

Hoe gaat dat in zijn werk? 

Analyse van je energieverbruik

Wij berekenen en analyseren je stroomproductie en energieverbruik.

Thuisbatterij op jouw maat

Op basis van onze berekeningen wat energieverbruik betreft, bepalen we welk opslagsysteem aan jouw energievereisten voldoet.

Installatie van je thuisbatterij

We installeren je zonnepanelen en je thuisbatterij. Daarvoor hoef jij niets meer te doen – je kan op je beide oren slapen.

Ook een goede service achteraf

De thuisbatterij is geïnstalleerd! Heb jij nog vragen of opmerkingen? Dan kan je altijd terecht bij één van onze Solar Plus experten. 

Tot 1.725 euro premie in 2022

Wanneer je zonnepanelen of een thuisbatterij aanschaft kan je tot eind dit jaar tot 1725 subsidie van de Vlaamse overheid aanvragen. 

Vraag je offerte aan

Adres

Windmolenstraat 103
B-3500 Hasselt